Struinen langs de Waal februari 2024

Op 24 februari zijn we met een aantal enthousiaste leden van de VNF-Nijmegen naar Beuningen geweest om hier te gaan struinen op het strand langs de Waal.

Een aantal fotografen begonnen bij de fotogenieke Konik paarden nog voor ze het strand hadden bereikt. Dit wekte de interesse van de nieuwsgierige paarden, die vervolgens mee naar het Waalstrand liepen. Ook het statief van Ine werd door een paard aan een uitgebreid onderzoek onderworpen.

Op het strand waren -behalve van de paarden- ook mooie foto’s te maken van de omgevallen bomen, die deels in het water lagen. Op de bespreekavond zijn er mooie foto’s langsgekomen.
Het was deze ochtend winderig en koud en op het eind van de ochtend regenachtig, waardoor iedereen het na een aantal uren fotograferen wel voor gezien hield.

Vooraf was geregeld dat we na afloop bij het Dijkmagazijn waren uitgenodigd.
Hier konden we de belevenissen van deze ochtend onder het genot van een kop koffie of thee met koek met elkaar bespreken.

Het was een geslaagde ochtend. Dank aan de “uitjescommissie” voor de organisatie en het Dijkmagazijn voor de gastvrijheid. Marjo Snellenburg.

Sluit Menu