“Op natuurfotografische ontdekkingsreis …. In de binnen- en buitenwereld” – Jan van der greef

Dinsdag 18 oktober presentatieavond – Jan van der Greef

In zijn fotografische ontdekkingsreis naar de schoonheid in de natuur neemt Jan van der Greef je mee naar ervaringen van vrijheid in verbondenheid. Een reis met betoverend mooie en soms mystieke beelden verweven met muziek en een gevoel van tijdloosheid, schilderend met licht.

Verslag avond 18 oktober:
De presentatieavond was erg druk bezocht en zeer geslaagd. Er waren veel positieve reacties op datgene wat Jan heeft laten zien en heeft verteld. Er waren ook bezoekers van buiten de vereniging. In de pauze was er gelegenheid het boek van Jan door te bladeren en aan te schaffen.

Foto’s hieronder (c)copyright Jan van der Greef:

JAN VAN DER GREEF (1952) is internationaal bekend als innovatief wetenschapper) en gepassioneerd natuurfotograaf. Het overbruggen van verschillende perspectieven is het verbindende thema in zijn werk. De schoonheid van de natuur heeft hem naar verre plaatsen over de gehele wereld gebracht, ondanks zijn fysieke uitdaging door polio op jonge leeftijd. Zijn handtekening in de natuurfotografie is het vangen van emoties en de essentie van de natuur. Hij heeft diverse prijzen gewonnen in prestigieuze natuurfotowedstrijden zoals de Wildlife Photographer of the Year, GDT European WPY, Nature Best etc.  Zijn recente boek “Reflections of the Innerself.  Dreams and Visions of Nature.”, noemde Sir David Attenborough “magnificent”.

This entry was posted in Grote clubavond, Nieuws.