Komende avonden afgelast – Corona

Corona Virus schematic

CC BY-SA 4.0 https://www.scientificanimations.com/coronavirus-symptoms-and-prevention-explained-through-medical-animation/

Update: hou het nieuws in de gaten voor het overheids beleid. Het weekend schiermonnikoog is afgelast en wellicht kan het later in het jaar wel plaatsvinden.

Geachte leden (en geïnteresseerden in de club), het nieuws over de Corona crisis overspoeld ons. We zien steeds meer onrust veroorzaakt door het virus. Uiteraard willen we als bestuur van VNF-N onze leden aan geen enkel onnodig risico blootstellen. Daarom hebben we besloten de aanstaande clubavond van 17 maart en de bespreek avond van 7 april te annuleren. Uiteraard wordt het verhaal van Andre Janssen op een latere clubavond ingehaald.

Voor leden: Met betrekking tot het clubweekend Schier kunt u zich nog opgeven. Uiteraard gaan we te zijner tijd bezien of dit weekend, waarop velen zich verheugen, wel doorgang kan vinden.  Mocht het weekeind geen doorgang kunnen vinden vanwege het virus wordt uw inschrijfgeld teruggestort.
Het bestuur van VNF-N.
This entry was posted in Nieuws.