“Fotoreis naar Namibië” door Helma, Adri en Marcel

Een fotografisch avontuur van 3 weken door het desolate land Namibië. Marcel heeft samen met Helma en Adri rondgereisd door dit prachtige land. Etosha, Fish river canyon, sossus/deadvlei, Keetmanskop om maar wat bijzondere locaties te noemen.

De landschappen zijn prachtig, denk bijv aan de rode duinen die steil omhoog steken uit de lege vlaktes. Een breed scala aan zoogdieren die je hier in Nederland niet vaak tegenkomt houd je als fotograaf gevangen. En dan nog eens hele fraaie vogels. Kortom vanalles te zien voor de enthousiaste natuur fotograaf.

Alle drie hebben ze een kleine selectie laten zien van de foto’s die daar gemaakt zijn. Adri had deze keer de focus gelegd op zwart/wit, wat bij de gekozen beelden sterke foto’s oplevert. Dieren in het landschap, dieren dichtbij, dieren in de lucht, dieren in beweging, dieren in het stof, het is allemaal voorbij gekomen. Aan variatie geen gebrek.

Na de pauze hebben we nog naar de ingestuurde foto’s van onze leden gekeken en de selectie van de maand gemaakt. Ook hier zaten weer erg fraaie foto’s bij.

This entry was posted in Nieuws.