Expostie VNF-Nijmegen in kerkje van Persingen

In het weekend van 12 en 13 mei hebben de leden van VNF-Nijmegen zich gepresenteerd met een expositie in het kerkje van Persingen. Die locatie is een begrip in de omgeving van Nijmegen en is prachtig gelegen in de Ooijpolder ten oosten van Nijmegen. Er wordt zeer regelmatig geëxposeerd door kunstenaars en je kunt er bijv. ook terecht voor je huwelijk.

Voorbereidingen zijn op vrijdag begonnen met het ophangen van de 25 foto’s. Het is nog best een uitdaging om de diverse onderwerpen, kleuren en stijlen op een prettige manier bij elkaar in 1 ruimte te hangen. Adri, Liefke, Theo en Andre is het uiteindelijk goed gelukt. Tijdens het ophangen kwamen de eerste geïntereseerden al een kijkje nemen 🙂

Zaterdag vanaf 11u is de expositie geopend en samen met Adri en Theo hijsen we de vlag en doen we de laatste voorbereidingen. Met behoorlijk wat belangstelling, een erg fraai gebouw en heerlijk weer was het een geslaagde dag. Zondag was het weer iets minder, desondanks toch veel bezoekers en leuke gesprekken. Natuurfotografie is een boeiend onderwerp, dat bleek maar weer.

Een aantal potentieel nieuwe leden hebben zich gemeldt en de vele positieve reacties tijdens de expositie maken het zeker de moeite waard. 

Kijk eens bij de agenda van het Kerkje van Persingen voor andere exposities.

Een korte rondgang met alle foto’s in het kerkje. Onder de video zie je alle foto’s bij elkaar. 

Hieronder de foto selectie van de Expositie (klik voor grotere foto’s).

This entry was posted in Nieuws.