ALV en fotowedstrijd 2017

De balans is weer opgemaakt in de jaarlijke algemene ledenvergadering. Dit is altijd een combinatie van terugkijken naar het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het aankomende jaar. Met aan behoorlijk aantal leden (waarschijnlijk ook omdat we het combineren met de fotowedstrijd 🙂 ) hebben we gekeken naar onze activiteiten en natuurlijk ook de financiën (met dank aan Peter). Pieter en Ton als kascommissie waren akkoord.

We hebben weer een mooi jaar achter de rug met onder andere:

We hebben gekeken naar het voorgestelde programma voor 2018 wat je onderaan dit artikel kunt vinden. Voor 2018 proberen we ook wat meer techniek aan bod te laten komen bij de bespreekavonden. Onze foto expositie in het kerkje van Persingen van 12-13 mei is aan bod gekomen. En we proberen in September een weekend naar de Opaalkust (Fr) te gaan.

Judith Linders is gekozen als nieuwe secretaris, waarbij we Liefke Reurich van harte bedanken voor al het werk en de zeer goede samenwerking door de jaren heen. Ronald Taal wordt nieuw algemeen bestuurslid en gaat zich richten op de praktijkdagen. Marion Keijzer heeft zich aangemeldt ook mee te draaien in de programmagroep.

Iedereen bedankt voor de komst en dat we maar een mooi 2018 mogen beleven.

Fotowedstrijd 2017 VNF-N

Na de ALV is de uitslag van de Fotowedstrijd 2017 bekend gemaakt. Alle winnaars kun je vinden op de Fotowedstrijd 2017 pagina. Erik Spaan is overall winnaar geworden met een foto van een muskusos in winters Noorwegen.

Erik Spaan - Muskusos Noorwegen

Overall winnaar fotowedstrijd 2017


 

This entry was posted in Nieuws.