18 Jan ALV en fotowedstrijd 2016

Begin Januari was het weer tijd voor onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. In hoofdlijnen kijken we dan kort terug op het afgelopen jaar, lopen door de financiën en kijken naar het programma van het aankomende jaar. De ledenvergadering is prima verlopen, wat vragen zijn beantwoord en er waren veel suggesties voor de praktijkochtenden(dagen/weekenden) voor aankomend jaar. Peter Nieuwenhuis heeft de jaarcijfers en begroting laten zien en wat toelichting gegeven. De kascommissie (Pieter Buma en Ton Rothengather) hebben de cijfers gecontroleerd en waren akkoord. Een volledig verslag van de ALV wordt later via e-mail naar de leden verstuurd. De praktijkmomenten in het programma zijn vooralsnog suggesties, hier komen we later in de nieuwsbrief op terug.

De reservering voor een tentoonstelling in het kerkje van Persingen voor 2018 werd zeer positief ontvangen, tegen die tijd hebben we vrijwilligers nodig om alles te regelen, maar dat komt dan.

Penningmeester wissel

Ruud Cox heeft halverwege dit jaar het penningmeesterschap overgedragen aan Peter Nieuwenhuis. Ruud nogmaals hartelijk dank voor je nauwkeurige cijfer werk de afgelopen jaren en nette overdracht aan Peter.

Nieuwe voorzitter

Adri Klaassen is als voorzitter afgetreden en Erik Spaan is als nieuwe voorzitter gekozen. Adri blijft actief als algemeen bestuurslid en gaat zich inzetten voor de praktijkdagen. Ik hoop nog vaak van de kennis en hulp van Adri gebruik te mogen maken als nieuwe voorzitter 🙂 Adri, nogmaals van harte bedankt voor al je werk, inzet en enthousiasme voor de vereniging. Samen met Peter en Liefke hopen we er dit jaar weer iets moois van te maken.

Fête de la nature

Nijmegen is de hoofdstad van Fête de la nature 2017 (zie website fetedelanature.nl). Ons voornemen is om tijdens Fête de la nature op 20 en 21 mei een activiteit te organiseren (bijv. clinic natuurfotografie), maar dit moet nog worden ingevuld. Er moeten meerdere enthousiaste leden zijn die dit willen trekken, anders gaat het niet lukken.

Fotowedstrijd 2016

Na de pauze hebben we alle inzendingen van de Fotowedstrijd 2016 mogen bewonderen en zijn de winnaars van de Fotowedstrijd 2016 bekend gemaakt. Zoals Adri al opmerkte tijdens de avond, er waren over de breedte erg veel mooie inzendingen. Het niveau was erg goed, laten we dat vasthouden. Liefke Reurich (onze secretaris) is overall winnaar van de Fotowedstrijd 2016 geworden. Bekijk de overige winnaars op de Fotowedstrijd 2016 pagina.

Hieronder het programma voor 2017 zoals nu bekend (klik voor groot formaat):

Erik Spaan

This entry was posted in Nieuws.